Op zoek naar jouw verhaal


persoonlijk verhaal uitvaart

Ervaringen

Vaak als we mensen om ons heen vertellen welk werk wij doen, vertellen ze ons hun ervaring in en met de uitvaartbranche. Mooie en/of verdrietige verhalen, maar elke keer bijzonder. Mensen willen graag de verhalen vertellen. Willen graag hun ervaring delen.

Dit podium willen wij jullie bieden, omdat het helpt. Voor jezelf en voor anderen.

Daarom zijn wij op zoek naar jouw verhaal. In 2019 willen we hier elke maand 'jouw verhaal' publiceren. Hoe belangrijk is een persoonlijke, passende uitvaart? Heeft dit jou ook kracht en troost geboden? Of heb je een hele andere ervaring en wil je mensen hier voor behoeden?

Contact

Stuur ons een mailtje en deel je verhaal (info@bloesemuitvaart.nl). Het maakt niet uit hoeveel woorden het bestaat, of je veel of geen schrijfervaring hebt, hoe oud je bent. Het gaat hier immers om jouw persoonlijke verhaal. Als het maar 'jouw verhaal' is.


Recente blogs
Archief
Tags
No tags yet.
Volg ons ook op
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon