10e Misvatting en/of meest gestelde vraag

Bloem uit logo Bloesem Uitvaart

Afgelopen halfjaar hebben we de negen meest gestelde vragen en/of misvattingen die we zijn tegengekomen in ons werk, besproken. We hopen dat onze blogs je inzicht hebben gegeven waar wij voor staan en waarin wij geloven.

Allemaal leuk en aardig, maar waarom zou je voor Bloesem Uitvaart kiezen? Dit is natuurlijk helemaal aan jou. Kies wat goed voelt en onthoud dat je nooit vast zit aan een uitvaartverzekering. Je hebt de vrijheid om te kiezen door wie jij de uitvaart wilt laten verzorgen. Maar... waarom Bloesem Uitvaart?

De bloesem

De bloesemboom staat symbool voor levenskracht. Prachtig hoe de bloesemperiode altijd weer zoveel mensen raakt. En dat die periode ook plots weer voorbij is, maar altijd weer terugkeert. De kracht van bloesem en...van levenskracht.

Kracht wordt ervaren als er met een 'goed' gevoel wordt teruggekeken op de uitvaart (week). Dit leidt tot een betere start van het rouwproces. Om hierin te begeleiden, hanteren we het BLoeSeM-principe:

Bevlogenheid

Met veel liefde oefenen we dit vak uit. Omdat we weten welk verschil we kunnen maken, zien we het als een missie en pakken we het ook als zodanig aan.

Leren

We willen graag dat je keuzes maakt op basis van informatie. We geven je inzicht in de mogelijkheden en adviseren waar nodig. Geen gemiste kansen omdat je het niet weet, maar omdat je kiest.

Sec

We staan voor oprechtheid en zijn toegankelijk. Hierdoor merken we dat men ons benaderbaar vindt en er veel bespreekbaar wordt gemaakt.

Ook blijkt dit uit het feit dat we de gemaakte kosten direct doorbelasten, zonder provisie. Alleen op die manier kunnen we objectief adviseren en ons werk goed doen.

Maatwerk

Een passende uitvaart: een ode aan het leven van jouw dierbare. De hele weg naar de uitvaart is maatwerk. Jij bepaalt. Bloesem Uitvaart begeleidt en ontzorgt.

Jouw laatste Wensen

Tot slot: houd je brievenbus in de gaten. In september verspreiden we het werkboek: De 10 Belangrijkste uitvaartwensen. Om zelf in te vullen en te bewaren voor later...

#begrafenisondernemer #uitvaart #bloesemuitvaart #amersfoort #misvattingen #toegankelijk #transparant #afscheid

Recente blogs
Archief
Tags
No tags yet.
Volg ons ook op
  • Facebook Basic Square
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon