Wit watermerk Bloesem Uitvaart logo

Goedkope uitvaart

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft een uitvaart niet heel duur te zijn. Doordat Bloesem Uitvaart onafhankelijk opereert en geen provisie rekent vallen de kosten bij ons vaak lager uit dan bij grotere partijen. Er zijn opties voor elk budget. 

Een uitvaart op maat kan goedkoop

 

Wij werken transparant en vertellen je eerlijk over de mogelijkheden. We zitten niet vast aan afspraken met derden, waardoor de opties vrijwel eindeloos zijn. Bovendien maken we geen gebruik van pakketten, maar verzorgen we alles volledig op maat. Jij bepaalt zelf wat je wilt met bijvoorbeeld de kist, de bloemen, de locatie en het rouwvervoer. Ook hanteren we geen provisie op de ingekochte producten. Zo kunnen we jou objectief adviseren en betaal je een eerlijke prijs. 

Werkwijze & kosten

Budget begrafenis of crematie

 

Maak je het liever niet te gek en ga je voor een budget begrafenis of -crematie? Dan houden we daar rekening mee. Wij organiseren de uitvaart alsnog volledig op maat, maar helpen je bij het maken van keuzes die binnen het budget passen. En uit ervaring weten we: een goedkope uitvaart kan net zo mooi zijn als een dure.

 

Neem contact op