Een bijzondere uitvaart die helemaal aansluit op jullie wensen

Toegankelijk en oprecht

Toen wij zelf een dierbare verloren beseften we hoe fijn het is als iemand je in die heftige periode aan de hand neemt. Vooral als dat op een toegankelijke en oprechte manier gebeurt. Dat geeft vertrouwen en rust. Daarom hebben we voor dit prachtige vak gekozen. Wij geloven dat we een verschil kunnen maken.

Lees ons verhaal

 

Een uitvaart op maat

Wij vinden het belangrijk om op een eerlijke manier te delen wat er allemaal mogelijk is. Daarom krijg je bij ons altijd een uitvaart op maat. We werken geen standaard lijstje af, maar houden alle opties open. Op die manier kun je bewust kiezen en wordt de uitvaart persoonlijker. Die persoonlijke touch kan hem in grote, maar juist ook in hele kleine dingen zitten. Van een bijzondere locatie tot het serveren van het favoriete drankje van de overledene. Een fijn afscheid biedt troost en geeft kracht voor de periode die volgt. Het ervaren en professionele team van Bloesem Uitvaart heeft alle kennis in huis om een liefdevol afscheid te verzorgen dat helemaal bij de overledene en jullie als nabestaanden past.

Neem contact op

Een bijzondere uitvaart voor een bijzonder persoon

We zullen alles in het werk stellen om een passend afscheid te verzorgen. Vervoer met eigen auto? Favoriete kleur? Afscheidsdienst in het bos? Of juist traditioneel? Het is allemaal mogelijk. Het gaat erom dat het past. Geen gemiste kansen omdat je het niet weet, maar bewust de beste keuzes maken. Zo wordt elke uitvaart bijzonder. Om dit te realiseren werken we volgens het BLoeSeM-principe.

 

Meer over het BloeSeM-principe

Transparant

Transparantie staat bij ons centraal. Om deze keuzevrijheid te kunnen bieden werken we zonder provisie op aangeboden producten en diensten. Dit betekent dat we het factuurbedrag van derden 1-op-1 overnemen op onze eindfactuur. Op deze manier zijn en blijven we onafhankelijk. 

 

Bekijk onze werkwijze en kosten

Wist u dat?

Ongeacht waar u verzekerd bent,

u vrij bent om te kiezen door wie u de uitvaart wilt laten verzorgen?! 

 

Missie

Onze missie is nabestaanden van eerlijke informatie voorzien. Zodat ze kunnen kiezen voor een persoonlijke uitvaart wat ze op weg helpt in de moeilijke periode erna. En de rest van hun leven bijblijft.